Thursday, October 20, 2011

Zora

AVAJ, NE RADI VIŠE - DUŠMANI JE ZATVORIŠE! (sad tu leže nekakav sportski bar)


Makedonska 7
011/3343277
“Zora” je, posle više godina nepotrebne pauze, ponovo otvorila svoja vrata. Ovo nekadašnje (a bogami i sadašnje) Maderino čedo je zadržalo šmek starih lokala iz iste franšize. Već pri ulasku u kafanu, s vrata postajete vizuelno omamljeni umirujućim kariranim dezenom na stolnjacima i džinovskim reprodukcijama Paje Jovanovića (za strance “Paul Jovanovich”) koje vise po zidovima. Treba reći da “Zora” ni po čemu ne podseća na svoju kraljicu-majku iz Tašmajdanskog parka. Nema muzike u klozetu, a nema ni onih finih teta što nude mentol bombonice za ubijanje zadaha na izlazu. A i koji će vam? Da izvinu deca, u WC se ide zbog nužde, a ne zbog Gotan Project-a. No, dosta o enterijeru. Ko razume – razumeo je.
 Hrana je baš kako treba. Ili što bi prost svet rek’o - par excellence. Od škembića do bifteka, pa ko šta voli, ima da se bira. Cene su normalne, mo’š se najedeš, porcija standardna.
Ukoliko niste gladni, možete se jednostavno samo oblokati, jer je alkohol jeftiniji nego po kafićima. Sve u svemu, ne budite seljaci, svratite u “Zoru”!
Iće i piće: 4
Prateća kafanska rekvizita: 4

2 comments:

  1. Ovaj blog je super...

    Pozdrav !

    ReplyDelete
  2. Hvala Marko ledžendo.. Uskoro stižu novi tekstovi! Samo krkaj!:D

    ReplyDelete