Monday, October 10, 2011

Pizza Hut

Makedonska 44
011/3221312

Ne brinite, nećemo popisivati sve fast food-ove za koje znate, al' ovo je restoran, pa smo dužni da Vas izvestimo o njemu. Jasno je k'o dan da je u pitanju picerija. Enterijer je neka mešavina klasik restorana i Mek-a.

Bez predrasuda, molićemo - jer klopa je dobra, i nećete se zeznuti šta god da naručite. Testo furaju u 3 brzine (debljine) – pa jedite šta Vam je po ukusu. Pored omiljene klope Donatela, Rafaela, Mikelanđela i Leonarda, tu su i ostali italijanski specijaliteti poput raznih testenina i lazanja (koje kidaju).
Dobra fora vezana za „Pizza Hut“ je to što stalno imaju neke akcije. Dobijete 2 pice po ceni jedne ako: odete u Tuckwood, kupujete u Veru, imate kreditnu karticu neke banke, otkrijete k'o je prdn'o u liftu, poljubite Čubaku, itd... Milina.

Takođe, moramo da izdvojimo dezerte, tj. nenormalno-perverzno-ekstremno-odličanstvenu pitu od jabuka koja se služi vruća sa sladoledom od vanile, kao i vafle koje su u sličnom fazonu. Ovi božanstveni slatkiši Vam se tope u ustima, dok se Vi topite s njima.

Što se pića tiče, ovo Vam nije mesto za cirkanje, mada moramo da pohvalimo služenje velikog točenog piva (tako da ne morate da se trujete onim kokakolama isl.). Alkohol košta k'o u klubovima, a pušenje je zabranjeno (osim vikendom, kad otvaraju i odeljak za duvandžije) – tako da ovde dođite na picu i bež'te posle u neku kafanu (eh, klasika).
Iće i piće: 4
Prateća kafanska rekvizita: 3

No comments:

Post a Comment