Thursday, October 20, 2011

Franš

Bulevar oslobođenja 18a
011/2641944; 011/2642439; 011/3616730; 065/2641944
Opasno dobro, u svakom smislu! Kada uđete u ovaj restoran, mislite da ste ušli u neku drugu dimenziju... Da se razumemo – eleganci na kub, ali čak i u slučaju da ste najjači mrzitelj 'vak'ih mesta, osoblje restorana će učiniti sve da Vam udovolji. Možda čak donesu poseban drveni stočić s kariranim stolnjakom samo za Vas (ne znamo, nismo probali). Enterijer i bašta izgledaju k'o scenografija filmova o viktorijanskom dobu. Toalet ima svoj foaje sa sve čistačem cipela, celokupnom kozmetikom, plazma TV-om, šampanjcem, i treniranim hermelinima – batlerima (sve navedeno STVARNO postoji – osim hermelina, koje još uvek nisu uveli iako smo im mi to preporučili u knjizi utisaka). Možda pomislite da je sve ovo nepotrebno, ali imajte na umu da su im gosti velikom većinom blazirani. Samo nemojte dozvoliti da Vam tako nešto pokvari utisak.
Kada završite sa SPA tretmanom i čišćenjem cipela u klonji, možete da se bacite na klopu. A klopa – kao duga u Vašem stomaku! Proždiraćete ove rajske tvorevine daleko nakon trenutka kada postanete siti (porcija je ogromna) – čisto zato što nećete moći da dozvolite da išta od tog savršenog obroka ostane u tanjiru. Jeste skupo, ali vredi.
Pićovnik je takođe bogat, al' košta, tako da Vam se ne isplati da se ucirkate ovde. Mada.. Tu je uvek onaj šampanjac iz klonje!
Iće i piće: 6
Prateća kafanska rekvizita: 6 (jednostavno ne možemo da im damo manje)
nismo našli veću sliku

No comments:

Post a Comment